Одржана скупштина Ловачкг удружења Бучјак – Брод

Редовна и Изборна скупстина Ловачког удружења Вучјак одржана је у суботу 16. јуна 2018. године у Броду

На редовној Скупштини предсједник Управног Одбора Удружења Марко Видић  поднио је извјештај који је једногласно усвојен без било каквих примједби. Ане Михајлов предсједник Надзорног Одбора такође је поднио финанцијски извјештај који је исто такп једногласно усвојен.
Самим ти што делегати Скупштине нису имали нити једну примједбу на досадашњи рад предсједника Удружења а и на рад Управног Одбора на изборној Скупштини је поново изабран исти тим који је удружење водио задње четири године, јер како делегати Скупштине кажу да је то тим који нетреба мијењати.

На изборној Скупштини је усвојен и нови Статут Ловачког Удружења који је прилагођен Статуту Ловачког Савеза Републике Српске, и именовано 6 комисија које су до сад радиле и помагале да наше Удружење додје на један добар ниво. Скупштини су присуствовали и начелник Општине Илија Јовичић који се обратио присутнима, рекавши да ће Удружење имати подршку Општине као што је то било и у протеклом периоду.

Скупштини је присуствовао и секретар Ловачког Савеза РС Живојин Лазић који се обратио присутнима рекавши да је удружење Вучјак Брод једно од најбољих удружења и да смо примјер другим удружењима због хармоније која влада у међуљудским односима, те свему што једно удружење треба да има.

Удружење је по пријашњој пракси припремило заједнички ручак за делегате и све почасне ловце, јер о тим ловцима води посебна брига јер се ради о људима који су вијек провели у лову и удружењу тако да је било позвано 111 почасних ловаца на заједничко дружење.

Be the first to comment

Leave a Reply