Брођани први на регији у дисциплини „трап“

Ове недјеље завршене су квалификације за Републичко такмичење на Добојско-модричкој регији у дисциплини„Трап“ на гађању глинених голубова за ловну 2019/20 годину.

Пуцало се у два наврата. Прво пуцање одржано је у Станарима, а друго у Дервенти.



У овим утакмицама екипа из Брода била је најуспјешнија и заузела је прво мјесто, они су у два пуцања скинули шест голубова више од друго пласиране екипе ЛУ „Срндаћ“ Станари.

Треће мјесто заузела је екипа из ЛУ „Мотајица“ из Дервенте.

За екипу из ЛУ „Вучјак“ Брод наступали су Ацо Шукурма капитен екипе ,затим Милета Марковић и Јово Јосиповић.

За екипу из ЛУ „Срндаћ“ Станари наступали су Цвјетко и Жељко Бјеличић те Срефан Шкорић, а за екипу ЛУ „Мотајица“ из Дервенте наступали су Миленко и Милан Пуљановић те Дарко Лишчић.

Ове три екипе пласирале су се за Републичко такмичење у дисциплини „Трап“, а њима се придружила четворо пласирана екипа из ЛУ „ Мотајица „ Дервента“ тако да ће ове четири екипе представљати добојско-модричку регију на Републичком такмичењу које ће се одржати у септембру-октобру мјесцу највјероватније у Бијељини.

Код појединачног распуцаваља најбоље око и смирену руку имао је Стефан Шкорић, док је друго мјесто заузео Цвјетко Бјелиличић обојица из Станара, а са трећим мјестом морао се помирити стари искусни пуцач Јово Јосиповић из екипе Брода.

Be the first to comment

Leave a Reply