“Ловачком забавом” затворена ловна сезона на подручју општине Брод

Ловачка забава која је својеврсна круна недавно завршене ловне сезоне одржана је у суботу у свадменом салону Видовић петрол у Броду.

Манифестацију која је окупила око тристотињак ловаца и њихових гостију органивовало је Ловачко удружење Вучјак.

 – Прије рата ловачке забаве организоване су редовно, а ово је трећа година за редом да смо оживјели ову манифестацију којој поред ловаца присуствују и бројни гости. Ово је једна предивна манифестација, а да је то заиста тако доказује и овај велики број ловаца и грађана из наше и других општина који су се окупили на овом дружењу – рекао је предсједник удружења Марко Видић.



Он је додао да су захваљујући спонзорима организовали и богату томболу, а удружење је донирало главну награду, ловачки карабин у вриједности 1.000 КМ, док ће захваљујући подршћи општине Брод двије особе боравити на викенд одмору у бањи “Врућица“.

Овом приликом уручене су захвалнице појединцима који су допринијели унапређењу ловства на овом подручју и помогли рад удружења.

Вриједно је напоменути да је Удружење организовало томболу гдје је извучено 44 богате томбуле, а да је главну награду ловачку пушку понио ловац и Шамца Михајло Ружић.

Be the first to comment

Leave a Reply