ЛС РС представио потенцијале на сајму „Лорист“

Ловачки савез Републике Српске заједно са Бањалучким сајмом учеснике је престижног сајма „Лорист“ у Новом Саду.

Кровна организација ловаца Српске представила је дио експоната на лијепо уређеном штанду, а потенцијале у области ловног туризма први човјек Савеза Саво Минић предочио је бројним делегацијама које су такође учеснице 52. престижне манифестације у „Српској Атини“.


– Сајмови су одлична прилика да из прве руке упознамо наше потенцијалне госте са чим располажемо и шта све радимо како би постали препознатљива земља за ловни туризам. Вјерујте да су неки били изненађени оним чиме располажемо, а поручили смо им да дођу и увјере се на лицу мјеста каквом дивљачи, природом и ловно-техничким објектима располажемо – рекао је Минић.

У оквиру сајма предсједници Ловачког савеза Републике Српске и Ловачког савеза Србије Саво Минић и Братислав Ћирковић договорили су и одржавање заједничке сједнице Управних одбора.

Саво Минић предсједник ЛСРС и Братислав Ћирковић предсједник ЛСС

На сајму „Лорист“, који је отворен у Конгресном центру Мастер Новосадског сајма, наступиће више од 500 излагача који ће представити понуду у областима лова, риболова и туризма Дунавског региона. Учесници „Лориста“ долазе из Аустрије, Републике Српске и БиХ, Бугарске, Црне Горе, Данске, Француске, Грчке, Хрватске, Холандије, Мађарске, Њемачке, Румуније, Русије, Сјеверне Македоније, Словачке, Словеније, Србије, Турске и Велике Британије.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply