LS RS predstavio potencijale na sajmu „Lorist“

Lovački savez Republike Srpske zajedno sa Banjalučkim sajmom učesnike je prestižnog sajma „Lorist“ u Novom Sadu.

Krovna organizacija lovaca Srpske predstavila je dio eksponata na lijepo uređenom štandu, a potencijale u oblasti lovnog turizma prvi čovjek Saveza Savo Minić predočio je brojnim delegacijama koje su takođe učesnice 52. prestižne manifestacije u „Srpskoj Atini“.


– Sajmovi su odlična prilika da iz prve ruke upoznamo naše potencijalne goste sa čim raspolažemo i šta sve radimo kako bi postali prepoznatljiva zemlja za lovni turizam. Vjerujte da su neki bili iznenađeni onim čime raspolažemo, a poručili smo im da dođu i uvjere se na licu mjesta kakvom divljači, prirodom i lovno-tehničkim objektima raspolažemo – rekao je Minić.

U okviru sajma predsjednici Lovačkog saveza Republike Srpske i Lovačkog saveza Srbije Savo Minić i Bratislav Ćirković dogovorili su i održavanje zajedničke sjednice Upravnih odbora.

Savo Minić predsjednik LSRS i Bratislav Ćirković predsjednik LSS

Na sajmu „Lorist“, koji je otvoren u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, nastupiće više od 500 izlagača koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona. Učesnici „Lorista“ dolaze iz Austrije, Republike Srpske i BiH, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Njemačke, Rumunije, Rusije, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply