Одржана редовна Скупштина ЛУ Вучјак из Брода

На редовној Скупштини Ловачког удружења „Вучјак“ Брод, која је одржана је 8. јуна, а којој су присуствовали делагати Скупштине управни одбор и гости, на дневном реду било је шест тачака дневног реда, а између осталог усвојен је Правилник о изради чека и засједа на подручју ловишта удружења.

Марко Видић,  предсједник Управног одбора је након подношења извјештаја напоменуо да је задовољан радом удружења те да се увјек може боље и да ће настојати са члановима УО да у наредном периоду буде још боље и унапређеније.


Присутнима се обратио и Илија Јовичић начелник општине Брод који је у свом обраћању рекао да је Ловачко удружење Вучјак једно од најбољих на подручју бродске општине те да је срећан да је члан овог удружења.

–  Општина ће и убудуће излазити у сусрет и пружити подршку као што је то било и до сад. Посебно овдје истичем манифестацију „Шакалијада“ коју треба наставити у смијеру традиције јер се показало да је то једна јако занимљива манифестација гдје смо ове године били изузетно добри организатори и домаћини по коментарима чланова из других удружења из окружења, рекао је Јовичић

 

Be the first to comment

Leave a Reply