Održana redovna Skupština LU Vučjak iz Broda

Na redovnoj Skupštini Lovačkog udruženja „Vučjak“ Brod, koja je održana je 8. juna, a kojoj su prisustvovali delagati Skupštine upravni odbor i gosti, na dnevnom redu bilo je šest tačaka dnevnog reda, a između ostalog usvojen je Pravilnik o izradi čeka i zasjeda na području lovišta udruženja.

Marko Vidić,  predsjednik Upravnog odbora je nakon podnošenja izvještaja napomenuo da je zadovoljan radom udruženja te da se uvjek može bolje i da će nastojati sa članovima UO da u narednom periodu bude još bolje i unapređenije.


Prisutnima se obratio i Ilija Jovičić načelnik opštine Brod koji je u svom obraćanju rekao da je Lovačko udruženje Vučjak jedno od najboljih na području brodske opštine te da je srećan da je član ovog udruženja.

–  Opština će i ubuduće izlaziti u susret i pružiti podršku kao što je to bilo i do sad. Posebno ovdje ističem manifestaciju „Šakalijada“ koju treba nastaviti u smijeru tradicije jer se pokazalo da je to jedna jako zanimljiva manifestacija gdje smo ove godine bili izuzetno dobri organizatori i domaćini po komentarima članova iz drugih udruženja iz okruženja, rekao je Jovičić

 

Be the first to comment

Leave a Reply