Одржано традиционално дружење ловаца ЛУ Вучјак у Броду

Ловачко удружење Вучјак из Брода одржало је друге суботе у фебруару велику и спекталуралну забаву која је до посљедњег мјеста испунила дворану Свадбеног салона Видић – Петрол у Броду.

Традиционалном дружењу ловаца и њихових пријатеља присуствовали су и Саво Минић предсједник Ловачког савеза Републике Српске, затим предсједници ловачких удружења сусједних општина, предсједник Општине Брод, бројне званице и наравно ловци, чланови ловачког удрузења Вуч​јак из Брода.

Скупу се оратио предсједник Ловачког удружења „Вучјак“ Брод Марко Видић.

Поздравивши скуп Видић је позвао све да присуствују Шакалијади која ће се одржати 18. фебруара.2017. године у ЛУ Вучјак.
Скуп је у име Ловачког савеза Републике Српске позрадио предсједник Савеза Саво Минић, захваливши се домаћину и пожелећи члановима ЛУ Вучјак да се ове врсте традиције наставе и даље.

Илија Јовичић, начелник Општине Брод поручио је да је ово једно од најбољих окупљања грађана општине Брод и потврдио да ће ЛУ Вучјак увијек имати подшку општине.

За забаву је био задужен Слатки Гријех, а уз ловца ЛУ Вучјак Војислава Винчића званог Мишо, који је својим ловачким причама употпунио програм, своје учешће је узео и  Коста Костадиновић који је отпјевао своју омиљену пјесму. Уз богате томболе које су биле извлачене у два круга, фонд награда је био око 6.750,00 КМ.

Продаји томбола помогле су дјевојке из Културно умјетничког друштва Лијешће, а држење је наставило до касно у ноћ

Хајка на шакала

Предсједник Л.У. Ловачко Удружење Вучјак Марко Видиц, најавио манифестацију и ловачко дружење у „хајци на шакала“ која је планирана за 18. фебруар ове године.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply