Више од 1.000 ловаца се спрема у хајки на вука на Чемерници

Ловачко удружење „Змијање“ одржаће 23. фебруара 11. традиционалну ловачко-туристичку манифестацију „Дани вука Чемерница 2019.“, која је прошле година окупила више 1.000 ловаца из цијеле БиХ, земаља региона, те Аустрије и Њемачке.

Предсједник Ловачког савеза РС Саво Минић рекао је да је ова манифестација међу највећим ове врсте у Републици Српској и БиХ.

– Као и ранијих година, Ловачки савез је и ове године покровитељ манифестације. Ове године очекујемо још већи број посјетилаца него прошле – истакао је Минић.



Предсједник Скупштине Ловачког удружења „Змијање“ Борислав Бојанић рекао је да све учеснике, поред лова на вукове, очекује богат садржај.

– Поред лова, ова манифестација је надалеко позната по добром дружењу и забави за све ловце. Све учеснике очекује ручак, томбола, забавне игрице, као и културно-умјетнички садржаји – рекао је Минић.

Окупљање је заказано у осам часова на зборном мјесту у Агином Селу, надомак Бањалуке, а организатори све заинтересоване позивају да им се придруже и осјете чари лова и добре забаве за коју је задужен Пинк Пантер бенд из Бањалука.

Позивно писмо

Сви ловци ван БиХ који желе учествовати добиће позивно писмо за пренос оружја преко границе. Потребно је само да пошаљу мејл на адресу luzmijanje@yahoo.com

Зборно мјесто је Агино село код Бањалуке у 8 часова. Котизација симболичних 10КМ и у то је укључен лов на вука на планини Чемерница и Тисовац, дружење уз традиционалну кухињу, неограничено пиће, музику, томболу, велики број вриједних награда, а прва награда на томболи је ловачка пушка петометка

Be the first to comment

Leave a Reply