ЛУ “ВАРДА“ Рудо: Одржана изборна скупштина; Тежиште у изборним активностима дато на подмлађивању кадрова

Дана 12. маја 2019. године, одржана је изборна сједница Скупштине ЛУ “Варда“ Рудо. На овој сједници је сумирана изборна активност која је проведена у Удружењу, а извршени су  избори кадрова, те именовање новог руководства. Цјелокупна изборна активност вођена је у фер и демократској атмосфери са тежиштем на подмлађивању кадрова.

– Идеја у овој изборној активности, коју смо провели у нашем Удружењу, била је да подмладимо кадрове на свим нивоима са циљем да млађим и доказаним ловцима дамо повјерење, а да ми старији и искусни ловци у наредном периоду својим знањем и искуством помогнемо у реализацији свакодневних активности, истиче досадашњи предсједник ЛУ “Варда“ Драган Павловић.



Управни одбор Удружења је значајно подмлађен и стручно ојачан. За предсједника Управног одбора и Удружења изабран је Срђан Миковић, а за замјеника предсједника Илија Арсић. Дугогодишњи предсједник Удружења Драган Павловић изабран је за предсједника Скупштине.

Предсједник ЛУ “Варда“ Срђан Миковић (десно) и потпредсједник Илија Арсић (лијево)

Нови предсједник удружења захвалио се члановима Скупштине на указаном повјерењу, свим ловцима и досадашњем предсједнику, те обећао да ће у континуитету наставити активности које је претходно руководство доста успјешно водило.

Такође, у Предсједништво скупштине изабрани су Мујо Клачар и Славиша Анђић. Нови предсједник Надзорног одбора је Ранко Милушић, а чланови су Лубинко Јелић и Млађен Котлаја. Светозар Гардовић је реизабран за главног лововођу, а Славенко Ивановић за дисциплинског тужиоца. За предсједника дисциплинског суда изабран је Драган Симић, а чланови су Сенад Омерагић и Зоран Ковачевић. Поред овога, суд части и комисија за кинологију су освјежени са новим члановима.

На крају сједнице, Скупштина је именовала дугогодишње предсједнике Удружења Сава Којадиновића, Драгана Павловића и Зулфа Свраку за Почасне предсједнике ЛУ “Варада“ Рудо.

Be the first to comment

Leave a Reply