Pas kotorvaroškog lovca osvojio nagradu na međunarodnoj izložbi

Rasni pas kotorvaroškog lovca Željka Devića osvojio je drugu nagradu u konkurenciji lovačkih pasa na međunarodnoj manifestaciji – “Kinološki vikend Kozara 2019” održanoj u Gradišci.

Lovci iz Kotor Varoša mogu se pohvaliti veliki brojem rasnih lovačkih pasa, a tio je dokazao jedan od najstrastvenijih među njima koji se sa svojim vjernim prijateljem okitio vrijednom nagradom. Nakon što je Devićev pas svoju klasu dokazao u lovištima sada je to potvrđeno i na predstižnoj manifestaciji.



Manifestacija “Kinološki vikend Kozara 2019” će trajatzi dva dana, a sutra je njen nastavak u Kozarskoj Dubici. U okviru manifestacije biće održano šest kinološko-sportskih takmičenja, a u revijalnom dijelu biće prikazana demonstracija rada službenih pasa Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS.

Sekretar Organizacionog odbora “Kinološkog vikenda Kozara 2019” Zoran Kos rekao je da će u dva dana biti održano šest manifestacija sa velikim brojem izlagača i 60 do 70 rasa pasa.

Veliko kinološko-sportsko takmičenje međunarodnog ranga organizuju Kangal klub za prostor bivše Jugoslavije, Kinološko udruženje “Gradiška 96” i Kinološko društvo “Dub dog” iz Kozarske Dubice.

mojkotorvaros.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply