Sjednica Savjeta Sarajevsko-romanijske regije: Puna podršaka Savezu na čelu sa Savom Minićem

Skupština opštine Istočna Ilidža i Lovačko udruženje Igman ugostili su predstavnike sedam lovačkih udruženja Sarajevsko-romanijske regije. Predsjednici udruženja razmatrali su materijale koji će se naći na sledećoj sjednici Skupštine Lovačkog saveza Republike Srpske.

Nakon usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa prethodno održane sjednice, predsjednici udruženja najviše su diskutovali o materijalima vezanim za predstojeću Skupštinu Saveza. Na kraju, jednoglasno je zaključeno da se pruži nedvosmislena podrška radu LSRS na čelu sa predsjednikom Savom Minićem. Razlog za to su prije svega ostvareni rezultati i izuzetno dobra saradnja na relaciji udruženja – LSRS – resorno Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Ocjenjeno je da je za ovaj uspjeh najzaslužniji upravo predsjednik Savo Minić.

Dogovoreno je da stavove Savjeta Sarajevsko-romanijske regije na predstojećoj sjednici Saveza iznese Predrag Kovač. Važno je spomenuti da su predstavnici svih udruženja Regije veoma zahvalni resornom Ministarstvu koje je uložilo značajna sredstva u lovišta Republike Srpske u protekloj godini.

U nastavku sjednice bilo je riječi o radu predstavnika regije u organima Saveza. Ocjenjeno je da je njihov rad izuzetno dobar i da je od velike koristi kako Savezu, tako i Regiji. Takođe, razmotrene su aktivnosti u udruženjima i razmjenjena iskustva iz prakse.

Sarajevsko-romanijska regija postiže izuzetne rezultate u svom radu, a zalaganje udruženja i članova ove regije može služiti za primjer ostalim.

Be the first to comment

Leave a Reply