Најава XXIII Купа Републике Српске у гађању глинених голубова

У организацији Ловачког савеза Републике Српске, 7 и 8. септембра 2024. године у Шамцу, на стрелишту Ловачаког удружења „Фазан“ Шамац, одржаће се традиционални двадесет и трећи Куп Републике Српске у гађању летећих мета.

Право учешћа на овом такмичењу имају Ловчака удружења чије су такмичарске екипе оствариле право учешћа на регионалним квалификацијама.

Првог дана купа, односно 7. септембра 2024, у периоду од 9 до 13 часова одржаће се званични тренинг, а након тога истог дана, од 13:30 минута и званично почиње такмичење пуцањем прве серије од 25 летећих мета.

Другог дана купа, односно 8. септембра 2024. године, у 9 часова планиран је наставак такмичиња, када ће се пуцати друга серија од 25 летећих мета. Након завршетка друге серије, 6 најбољих такмичара распуцаваће за најбољег појединца у појединачној категорији.

Домаћин овогодишње манифестације, Ловачко удружење „Фазан“ Шамац, побринуће се за врхунску организацију цјелокупног такмичења, чији ће завршетак бити крунисан свечаним ручком уз додјелу вриједних награда за најбоље екипе и појединце.

Организатор манифестације, позива предсједнике регионалних комисија за стрељаштво да изврше пријаву екипа уз обавезно достављање листа са резултатима регионалних такмичења Предсједнику комисије за ловно стрељаштво Савеза, Цвјетку Бјелчићу.

Додатне информације о предстојећем купу, могу се добити позивом на број тел. 065/400-417.

Be the first to comment

Leave a Reply