Zbog povećanog obima poslova nastalim uslijed potrebe za što kvalitetnijim informisanjem javnosti o aktivnistima Lovačkog saveza Republike Srpske ali i pružanja informacija samim lovcima pozivamo Vas da nam pomognete u razvoju sajta LSRS www.lovcirs.com kroz donacije ili sponzorstva.

Sajt LSRS respektabilan je regionalni stručni medij koji dnevno ima preko 4.000 posjeta. Samo ove godine objavljeno je oko 1.500 autorskih tekstova.

Autori tekstova su vrhunski novinarski profesionalci, stručnjaci iz svojih oblasti vezanim za lovstvo, pravo, ekologiju, floru i faunu.

Sajt se aktivira svakodnevno, a ima nekoliko rubrika (aktivnosti, divljač, oružje, dokumente, lovačke novine, kalendar lova, cjenovnik lova …)

Sajt je takođe adaptiran za sve vrste elektronskih uređaja od stonog računara, preko mobilnih telelefova, do raznih prenosnih uređaja.

O uticaju sajta govori činjeca da je gotovo svaki naš tekst preuzet i objavljen na sličnim sajtovima u regionu, a udarne i aktualne informacije o aktivnostima su prenošene i citirane od strane novinskih agencija i drugih elektronskim medija u udarnim infromativnim emisijama.

Sajt je takođe postao najbrži medij za komunikaciju građana, lovaca ili zainteresovanih osoba sa upravom Saveza, što može posjvedočiti desetci pitanja dnevno, a na koje se odgovara odmah.

Vašom odlukom da nas sponzorišete dobijate banersko mjesto ili promotivni tekst za vašu kompaniju na sajtu koje će zasigurno naći put do naših čitalaca, a time ćete ujedno pomoći razvoju ovog medija koji je postao neophodan alat svakog lovca u Republici Srpskoj, BiH i regionu.

Vaš baner u dimenzijama 300×100 300×250 300×600 728×90 može biti postavljen na naslovnu stranu kao i na stranice rubrika ili na ubačen u tekstove.

Promotovni tekst može biti u formi reportaže, intervjua, praćenja događaja, (afirmativni tekst, do 10 fotografija, video), biće objavljen na naslovnoj stranici + fb stranici LSRS. Tekst ostaje na naslovnoj stranici najmanje 7 dana onda ide u arhivu i stalno je aktivan. U tekst se ne ubacuju Insert baneri.

Za sve informacije oko sponzorisanja obratite se mejlom prirodasrpske@gmail.com ili na broj telefona ili viber 065825511 ili porukom na Fejsbuk stranici ili Instagramu Lovačkog saveza Republike Srpske.

Prijedlog sponzorstva  

Pozicija 1.   baner (logo firme, proizvoda ili kampanje) 300×100 na naslovnoj strani 50 KM mjesečno (130 KM tri mjeseca)

Pozicija 2.   baner (logo firme, proizvoda ili kampanje) 300×250 na naslovnoj strani 60 KM mjesečno (150 KM tri mjeseca)

Pozicija 3.   baner (logo firme, proizvoda ili kampanje) 300×600 na naslovnoj strani 80 KM mjesečno (190 KM tri mjeseca)

Pozicija 4.   baner (logo firme, proizvoda ili kampanje) 728×90 na naslovnoj strani 80 KM mjesečno (200 KM tri mjeseca)

Pozicija 5. PR tekst sa slikama gotov 30 KM izrada i objavljivanje 100 KM, izrada teksta po dogovoru

Navedeni iznosi za banere od pozicije 1. do pozocije 5. su u rotaciji, iznos za samostalni baner se uvećava za 25% odsto.

Na pozicije OKOMITO moguće je postavljati banere  2, 3, 4, bilo kojio redosljedmom

Kombinacija pozicija prema dogovoru