Ловачки савез Републике Српске на сајму „Интерагро 2024″

БИЈЕЉИНА –  Двадесет и други међународни сајам пољопривреде, лова и риболова „Интерагро 2024″ окупио је више од 300 излагача из Републике Српске, БиХ, Србије, Хрватске и више европских земаља.

Међу бројним излагачима, на сајму је учествовао и Ловачки савез Републике Спрске, и тако промовисао сектор ловства у Српској.

Бројни посјетиоци штанда Савеза, могли су кроз промотивне материјале и брошуре, али и разговоре са домаћинима штанда, упознати се са богатством ловне фауне Републике Српске, као и ловно-туристичким потенцијалима наше земље. Како је то и уобичајено у овим приликама, штанд Ловачког савеза је био веома посјећен, а посебну част домаћинима штанда својом посјетом су уприличили највиши званичници Републике Српске из сектора пољопривреде, шумарства и водопривреде, али други.

Сајам је свечано отворио Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Српске, Саво Минић.

Сајам се одржава уз партнерство Привредне коморе Војводине, Спољнотрговинске коморе БиХ и Привредне коморе Републике Српске, а институционално је подржан од стране Министарства, пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Града Бијељина.

Be the first to comment

Leave a Reply