Одржана сjедница Регионалног ловачког савјета Добојско-модричке регије 

ШАМАЦ –  У Шамцу је 14. децембра 2022. године одржана сједница Регионалног савјета Добојско-модричке регије. Поред представника чланица регије, сједници је присуствовао и Саво Минић, предсједник Ловачког савеза Републике Српске. Сједницом је предсједавао Мако Видић, предсједник регионалог савјета.

 Након одавања почасти минутом молитвене тишине  за све преминуле ловце, предложено је шест тачака дневног реда које су након раћих и конструктивних дискусија једногласно усвојене. 

Предсједник Савеза је упознао све присутне са актуелностима у раду Савеза те је навео да је одржан састанак Управног одбора у Девенти, на којој је донесено ноколико веома важних одлука.


Тако је образложио одлуку којом се члански допринос повећава на 25,00 КМ, те је навео и образложио донесену одлуку о осигурању ловаца и имовине, као и осигурање кориника ловишта од штета причињених у саобраћајним удесима у којима учествује дивљач. Такоже је извјестио присутне о степену релаизације Информационог система за ловству у Републици Српској.

Регионални савјет Добојско –Модричке регије је утврдио и анализирао све тачке дневног реда, те су донешене Одлуке које ће поспјешити рад регије у наредном периоду.

 

Be the first to comment

Leave a Reply