Санско-унска регија: Јединстсвена подршка актуелном руководству савеза

НОВИ ГРАД – Да су вишегодишњи проблеми у функционирању Санско-Унске регије постали прошлост, потврдила је сједница ове регије одржана у петак, 29. Марта 2024. Године у Новом Граду. Тако се од укупно једанаест чланица регије, на позив за сједницу одазвало десет чланова, који су активно учествовали у раду сједнице. 

 Сједницом је предсједавао Мирослав Дрљача, који је након уводног обраћања члановима регије предложио сљедећи дневни ред:

  • – избор органа Санско-Унске регије,
  • – приједлог кандидата у органе Савеза и
  • – остала питања.

 

Након једногласног усвајања дневног реда и конструктивних дискусија свих присутних учесника, за новог предсједника регије једногласно је изабран Војин Бера, те за секретара регије Игор Личина. За чланове Управног одбора Ловачког савеза једногласно су изабрани Младен Унијат и Мирослав Дрљача, док је за позицију Предсједника Ловачког савеза у наредном мандатном периоду једногласна подршка дата актуелном председнику савеза, Сави Минићу. Такође, Санско-Унска регија је јединствено дала подршку и Дарку Ћулуму за нови мандат на мјесту Предсједника Скупштине Ловачког савеза Републике Српске, док је за његовог замјеника предложен, Бабић Живко.

 Сједници је присуствовао и Генерални секретар Ловачког савеза Републике Српске, Живојин Лазић, који је честитао избор новом руководству регије, те је изразио задовољство превазилажењем дугогодишњих проблема у раду ове регије.

 

Be the first to comment

Leave a Reply