ЛУ „Фазан „Челинац: Одржано традиционално зборовање ловаца

У организацији Ловачког удружења „Фазан“ Челинац, у Челинцу, 26. маја 2024. године одржано је традиционално зборовање ловаца којим поводом се на локалитету Млинска Ријека окупило више од 400 ловаца и других гостију. Тако су међу бројним члановим ЛУ „Фазан“ Челинац, у одличној атмосфери уживали и ловци гости из других удружења из цијеле Републике Српске, као и гости из других сфера друштвено-политичког живота Челинца и Републике Српске.

Домаћини манифестације, на челу са Бранислав Павловићем, Предсједником ЛУ „Фазан“ Челинац, побринули су се да сви присутни уживају у одличном програму манифестације, обогаћеном пригодним говорима, затим доброј атмосфери уз музику и богату ловачку трпезу. Овом приликом, између присутних су размијењени пригодни поклони и захвалнице, те су најзаслужнијим ловцима уручене плакете и ордени Ловачког савеза.

И ова манифестација само је додатна потврда успјешног развоја ловног туризма, као новог туристичког бренда Републике Српске.

Својим присуством манифестацију су увеличали Живојин Лазић, Генерални секретар Ловачког савеза Републике Српске, начелник општине Челинац, Владо Глигорић, као и предсједник побратимског Ловачког удружења „Јахорина“ Пале, Његош Пољаковић.

Be the first to comment

Leave a Reply