Обиљежена крсна слава ловаца Сарајевско-романијске регије

Ловци из седам удружења Сарајевско-романијске регије за своју славу одабрали су дан када се слави Рођење Пресвете Богородице и традиционално је већ годинама обиљежавају.

Крсна слава ловаца Сарајевско-романијске регије обиљежена је синоћ, пригодном вечером у свадбеном салону „Сара“ у Палама.

Фото: „Инфо центар“ Соколац

Присутне ловце поздравили су предсједник Савјета регије Никола Лазаревић и домаћин вечери предсједник Ловачког удружења „Јахорина“ Пале Његош Пољаковић.

Секретар Ловачког савеза Републике Српске /ЛСРС/ Живојин Лазић у свом говору осврнуо се на постигнуте резулте Савеза у протеклом периоду и предочио планиране активности, те пренио поздраве и честитку предсједника ЛСРС Сава Минића.

Овогодишњој прослави присуствовао је и предсједник Надзорног одбора ЛСРС Слободан Ђорем.

Фото: „Инфо центар“ Соколац

У току вечери заслужним ловцима из свих седам удружења, уручена су признања и значке ЛСРС, као и захвалнице привредним субјектима који помажу ловачка удружења на подручју Сарајевско-романијске регије.

Поред многобројних ловаца и гостију, весеље су својим присуством увеличали изасланик српског члана Предсједништва БиХ Бошко Томић, народни посланици Дамјан Шкипина и Ацо Станишић, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и начелник општине Пале Бошко Југовић.

Be the first to comment

Leave a Reply