Утврђена мјеста и вријеме одржавања ловачких испита у Бањалуци и Бијељини

Ловачки савез Републике Српске обавјештава ловце приправнике и кориснике ловишта у Републици Српској да су утврђени термини за полагање ловачких испита у Бањалуци и Бијељини, и то 24. децембра 2022. године. Обавезна теоријска предавања ће се одржати дан раније, односно у петак 23. децембра 2022. године.

Ловачки испит у Бањалуци ће се одржати на Шумарском факултету, у суботу 24. децембра са почетком у 10:00 часова, док ће се обавезна теоријска предавања одржати дан раније, односно у петак 23. децембра са почетком у 14:00 часова на Шумарском факултету у Бањалуци.

Ловачки испит у Бијељини ће се одржати у просторијама Свадбеног салона „Гранд“, у суботу 24. децембра са почетком у 09:00 часова, док ће се обавезна теоријска предавања одржати дан раније, односно у петак 23. децембра са почетком у 15:00 часова у просторијама Свадбеног салона „Гранд“.



С обзиром да су утврђени термини полагања ловачких испита посљедњи у овој години, Савез обавјештава заинтересоване ловце приправнике из цијеле Републике Српске, односно из свих регија, а који су испунили улове за полагање испита, да се путем корисника ловишта могу пријавити за полагање испита у Бања Луци или Бијељини.

Подсјећамо, испиту могу приступи кандидати који имају код себе уредно попуњену пријаву за полагање ловачког испита, овјерену и потписану од стране корисника ловишта.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply