Ловачко удружење фазан из Шамца одржало редовну скупштину

Шамац – Ловачко удружење Фазан из Шамца одржало је 28. септембра 2024 редовну јесењу скупштину.

Извјештај о раду управног одбора изнио је предсједник Мирко Лукић па између осталог поменуо да је лов срндаћа протекао по плану, одстријељено је 30 грла а трофеји су обрађени и оцјењени те издати трофејни листови. Истакао је да су ловци Фазана били и домаћини финала Купа у гађању покретних мета .

Прије усвајања овог извјештаја закључено је да су све планиране активности успјешно реализоване, да је управни одбор радио у оквиру својих овлаштења те тачно и на вријеме доносио своје одлуке. Извјештај управног одбора је једногласно усвојен.

Пошто је детаљан шестомјесечни финансијски извјештај писмено предочен у скупштинском материјалу свим делегатима закључено је да је ловачко удружење у првих шест мјесеци успјешно пословало а пошто није било примједби и овај извјештај је једногласно усвојен.

У тачки дневног реда о отварању ловне сезоне на фазана и зеца предложено је да она почне 13.октобра и да се зец лови у 4 изласка а фазан до краја календарске године. До испуњења годишњег плана. И ова тачка је једногласно усвојена.

Што се тиче лова дивљих свиња истакнуто је да се ловци придржавају био сигурносних мјера уз обавезну доставу узорака за анализу на АСК.

На крају скупштине предсједник скупштине Перица Ђурђевић и предсједник управног одбора захвалили су се свим делегатима што су се одазвали и узели активно учешће да се ова скупштина успјешно реализује.

Божић Миладин

Be the first to comment

Leave a Reply