ЛУ „Фазан „Челинац: Одржано традиционално зборовање ловаца

ЧЕЛИНАЦ – У организацији Ловачког удружења „Фазан“ Челинац, у Челинцу, у недјељу 29. маја 2022. године одржано је традиционално зборовање ловаца којим поводом се на локалитету Млинска Ријека окупило више од 300 ловаца, чланова ЛУ „Фазан“ Челинац, затим ловаца гостију из других удружења из цијеле Републике Српске као и гостију из других сфера друштвено-политичког живота Челинца и Републике Српске.

Својим присуством манифестацију су увеличали Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, Борис Пашалић, Генерални секретар Ловачког савеза Републике Српске, Живојин Лазић, начелник општине Челинац, Владо Глигорић као и предсједник побратимског Ловачког удружења „Јахорина“ Пале, Његош Пољаковић.




Домаћини манифестације, на челу са Бранислав Павловићем, Предсједником ЛУ „Фазан“ Челинац, побринули су се да сви присутни уживају у одличном програму манифестације, обогаћеном пригодним говорима, затим доброј атмосфери уз музику и богату ловачку трпезу. Посјетиоцу су имали прилику и да учествују у бесплатној томболи, донираној од стране господина Владе Ђајића, која је најсрећнијем ловцу донијела поклон бон у висни од 1.500 КМ за набавку ловачког оружја.

Овом приликом, између присутних су размијењени пригодни поклони и захвалнице, те су најзаслужнијим ловцима уручене плакете и ордени од стране Ловачког савеза. За посебан допринос развоју ловства на подручју општине Челинац, домаћини су уручили пригодан поклон Борису Пашалићу, Министру пољопривреде, шумарства и водопривреде РС.

 

Be the first to comment

Leave a Reply