Одржана Изборна сједница скупштине Ловачког савеза: Минићу и Ћулуму једногласна подршка

Саво Минић, актуелни министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Српске, и у наредне четири године руководиће радом ловачког савеза Републике Српске, једногласно је одлучено на Изборној сједници Скупштине Савеза , која је одржана 25. маја 2024. године у Бањалуци.

Једногласну подршку за нови мандат је добио и Дарко Ћулум, Предсједник Скупштине Савеза.

За потпредсједнике Скупштине су изабрани Богдан Мирковић и Живко Бабић. Једногласно повјерење за нови четверогодишњи мандат на челу Надзорног одбора је добио Слободан Ђорем, те Панел Гаврић и Видоје Зарић, као чланови овог органа. Поред Сава Минића, у столицама Управног одбора у наредне четири године сједиће и Слободан Жупљанин, Раденко Вујасин, Марко Видић, Драгослав Јокић, Василије Савић, Милан Лазић, Мирољуб Цвјетиновић, Никола Лазаревић, Предраг Љубичић, Славиша Малинић, Војин Бера, Мирослав Дрљача, Јован Бањац, Саша Глушац, Владан Никитовић, Блашко Каурин и Душко Миоданић.

  

 

Од укупно 125 делегата, сједници је присуствовало 96 чланова Скупштине који су својом једногласном подршком изабраним органима потврдили јединство у раду Ловачког савеза Републике Српске.

Изборној сједници Скупштине Ловачког савеза претходила је редовна сједница, на којој су једногласно усвојени сви извјештаји о раду ловачког савеза Републике Српске за претходну годину. 

Сједници Савеза су присуствовали и Павле Карапетровић, Секретар ресорног Министарства, Раденко Лакетић, помоћник Министра за шумарство и ловство, Блашко Каурин, директор ЈПШ Шуме Републике Српске, Драгана Попадић, шеф кабинета ресорног Министра, Миланка Јовановић, виши стручни сарадник за ловство у ресорном Министарству, ти и бројни други гости и пријатељи Ловачког савеза Републике Српске.

Be the first to comment

Leave a Reply