Ловачки савез Републике Српске на сајму лова и риболова у Новом Саду

Нови Сад – Након недавно одржаног сајма у Бијељини, Ловачки савез Републике Српске представио са и на 54. Међународном сајму лова, риболова и екологије у Новом Саду, који су данас свечано отворили замјеник градоначелника Града Новог Сада Милан Ђурић, предсједник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор, Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство и генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић.

Овогодишњу сајамску халу, красиће 620 трофеја изложених на штандовима више од 100 излагача из Србије, Мађарске, БиХ и Аустрије, због чега засигурно овај сајам спада у ред највећих у регији.

Посјетиоци ће током петодневног трајања сајма имати прилику да се на штанду Ловачког савеза Републике Српске упознају и са ловством у Српској, те да од делегације предвођене генералним секретаром Савеза Живојином Лазићем, добију све потребне информације.

Током првог дана сајма, изложбени простор нашег Ловачког савеза су посјетили предсједник Ловачког савеза Централне Србије Томица Радосављевић, затим предсједник Скупштине Ловачког савеза Србије Урош Ђоковић, као бројне друге личности из свијета ловства. Сајам се затвара у недјељу 2. октобра 2022. године.

Ловачки савез Републике Српске.

 



Be the first to comment

Leave a Reply