Одржана редовна Скупштина ловачког удружења „Вучјак”

БРОД – Редовна Скупштина ловачког удружења „Вучјак” одржана је у суботу  28. маја 2022. године у ресторану  Доо Видић – Петрол у Броду.

Скупштини је присутно 26 од 29 чланова Скупштине

Скупштином је предсједавао Милан Гаврић, а пред делегатима се нашло четири тачаке дневног реда, међу којима су били Извјештај Извјештај о раду Ловачког удружења, његових органа и тијела, као и Извјештај о финансијском пословању у прошлој години те Приједлог финансијског плана за текућу 2022. годину. Сви извјештаји су једнгласно усвојени.



Пред делегатима се нашла измјена и допуна Статута као и усклађивање са Статутом Ловачког савеза Републике Српске. Приједлози су једногласно усвојени у цијелости.

Предсједник ЛУ Вучјак Брод и предсједник Управног одбора удружења Марко Видић је у свом излагању навео важније Одлуке које су донесене у претходном периоду за вријеме од осам година како су изабрани чланови одбора, напоменуо је, да уз максималан труд и залагање свих чланова удружења а посебно чланова УО, ловника секција, ловочувара, удружење је на завидном нивоу у Регији а тако и у Савезу.

Be the first to comment

Leave a Reply