Термини полагања ловачких исита у регији Херцеговина, Добојско-модричкој регији и регији Стара Херцеговина

Ловачки савез Републике Српске обавјештава чланице регије Херцеговина, Добојско-модричке регије и регије Стара Херцеговина и да су утврђени термини полагања редовних ловачких испита за ловце приправнике који су испунили услове за полагање испита према важећим прописима, а према сљедећем распореду:

  • РЕГИЈА ХЕРЦЕГОВИНА– Ловачки испит ће се одржати у недјељу 27. августа 2023. године у Невесињу, у Основној школи, са почетком у 10 часова. Термин обавезних теоријски предавања ће бити накнадно утврђен.
  • ДОБОЈСКО-МОДРИЧКА РЕГИЈА – Ловачки испит ће се одржати у суботу 19. августа 2023. године, у Шамцу, у просторијама Хотела Плажа, са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у петак 18. августа 2023. године, у просторијама Хотела Плажа у Шамцу, са почетком у 17 часова.
  • РЕГИЈА СТАРА ХЕРЦЕГОВИНА – Ловачки испит ће се одржати у недјељу 20. августа 2023. године, у Устипрачи, у просторијама Основне школе, са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у суботу 19. августа 2023. године, у просторијама Основне школе у Устипрачи, са почетком у 10 часова.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply