Утврђени термини полагања ловачки испита

Ловачки савез Републике Српске обавјештава чланице да су утврђени термини полагања редовних ловачких испита за ловце приправнике који су испунили услове за полагање испита према важећим прописима, а према сљедећем распореду:

  • РЕГИЈА БАЊА ЛУКА – Ловачки испит ће се одржати у недјељу 6. августа 2023. године у Челинцу у Основној школи „Милош Дијућ“ са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у суботу 5. августа 2023. године, такође у Челинцу у Основној школи „Милош Дијућ“ са почетком у 10 часова.
  • РЕГИЈА МРКОЊИЋ – Ловачки испит ће се одржати у недјељу 23.7.2023. године у Мркоњић Граду, у просторијама Средњошколског центра Мркоњић Град, са почетком у 9 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у суботу 22.7.2023. године, у просторијама Средњошколског центра Мркоњић Град, са почетком у 17 часова.
  • САНСКО-УНСКА РЕГИЈА – Ловачки испит ће се одржати у недјељу 23.7.2023. године у Козарској Дубици, у просторијама Основне школе „Вук Стефановић Караџић“, са почетком у 9 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у суботу 22.7.2023. године, у просторијама Велике сале Скупштине општине Козарска Дубица, са почетком у 09 часова.
  • ДОБОЈСКО-МОДРИЧКА РЕГИЈА – утрђена су три термна, у Добоју, Теслићу и Шамцу– Први термин Ловачког испита ће се одржати у суботу 15. јула 2023. године у Добоју, у просторијама Саобраћајног факултета, са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у петак 14.7.2023. године, у просторијама Саобраћајног факултета, са почетком у 17 часова. Други термин Ловачког испита ће се одржати у суботу 29. јула 2023. године у Теслићу, у просторијама Средње школе „Јован Дучић“, са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у петак 28.7.2023. године, у просторијама Средње школе „Јован Дучић“, са почетком у 17 часова. Трећи термин Ловачког испита ће се одржати у суботу 19. августа 2023. године у Шамцу. О мјесту и термину одржавања испита и обавезних теоријских предавања у Шамцу, кандидати ће бити накнадно обавијештени.

ЛОВАЧКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Be the first to comment

Leave a Reply