На ловачкој вечери у Вишеграду 350 ловаца из Српске и Србије

ВИШЕГРАД – Вишеградски ловци показали су још једном да су изузетни домаћини угостивши своје побратиме из братских ловачких удружења из Лазаревца, Лазарева, Ужица, те госте са Романије и Сокоца, из Рудог, Рогатице, Угљевика, Пожеге и Бајине Баште.

Свечана сала на брду Бикавцу била је довољна да угости око 350 ловаца који су уз пјесму и музику показали да лов није само одстрел дивљачи, већ прије свега дружење.

Предсједник Ловачког удружења “Панос” из Вишеграда Владан Никитовић поздравио је присутне ловце и зажелио им угодан боравак у граду на Дрини, као и лијеп провод.



Предсједник Ловачког удружења “Лазарево” из Лазарева Новак Андрић рекао је да је задовољство бити гост у Вишеграду и да су ово удружење и ловци из Вишеграда 23 године побратими.

Испред Ловачког савеза Републике Српске госте су поздравили потпредсједник Савеза Стеван Драшковић и секретар Живојин Лазић. Свечаност је својим присуством увеличао начелник општине Вишеград Младен Ђуревић.

Најсрећнији су освојили вриједне и многобројне награде, од којих је прва и најврједнија била ловачки карабин. Домаћини и њихови гости дружили су се до дубоко у ноћ уз музику бенда Гавра и Шиљка

Be the first to comment

Leave a Reply