ЛУ „Варда“ Рудо: Одржана радна-изборна сједница Скупштине

РУДО – Редовној радној-изборној сједници Скупштине ЛУ „Варда“ Рудо која је одржана у недјељу 14.05.2023. године присуствовало је 29 чланова, 6 чланова Управног одбора, предсједници комисија и радних тијела и ловочувар.

Најприје је одата пошта преминулим члановима Удружења. Сједница је започета усвајањем дневног реда и  једногласним верификовањем мандата новим члановима скупштине Удружења.

У наставку сједнице прешло се на разматрање и усвајање записника са претходне сједнице, те извјештаја о раду Управног одбора и осталих органа ЛУ “Варда“ Рудо  за  период март 2022. – март 2023. године и извјештаја о финансијском пословању.

Од два предложена кандидата, делегати Скупштине одлучили су да Срђан Миковић остане на функцији председника удружења и Управног одбора и у наредне четири године. За подпредсједника Управног одбора изабран Илија Арсић, док је за предсједника Скупштине једногласно је изабран Марко Павловић.

Пред делегатима се нашао и Програм рада  ЛУ “Варда“ Рудо за  период  март 2023. – март 2024. године, као и Финансијски план за  2023. годину.

Ново руководство Удружења посебан акценат у раду даће на унапређењу ловства кроз едукацију ловаца и посебно груповођа који се налазе у улози стручних лица. Такође, радиће се на унапређењу рада и активности стручних органа и тијела.

Након завршетка сједнице скупштине, одржана је сједница Управног одбора Удружења.

Be the first to comment

Leave a Reply