Одржана сједница регије Бирач: Бојковић замијенио Влачића

Драгиша Бојковић из ЛУ „Срндаћ“ из Осмака изабран је предсједника регије Бирач испред ловачких удружења ове регије. Он је на том мјесту замијенио Петра Влачића из ЛУ „Шековићи“ који је поднио оставку.

Како је саопштио Бојковић, сједница и избори у регији су одржани јер се ближи истек мандата изабраним члановима скупштине и других органа у Ловачком савезу Републике Српске. На сједници, регија Бирач је бирала и представнике у органе Савеза.

 – Ми смо изнијели своје приједлог и дали имена наших кандидата за све органе у Ловачком савезу Републике Српске, односно Скупштину, Надзорни одбор и друге органе. Наставићемо као и досад да радимо на унапређењу ловства на подручју наше регије. Ми смо дали приједлог и за предсједника Савеза, односно да то буде Саво Минић, који је тренутно предсједник. Сматрамо да он и убудуће треба да настави свој мандат предсједника јер се његов рад досад показао јако добрим када је у питању ловство у Републици Српској. Мислим да се досад никада није више улагало у развој и унапређење ловства – рекао је Бојковић.

Сједница је одржана 26. Фебруара у Ораховцу, у просторијама мотела Долина мира.

Be the first to comment

Leave a Reply