Одржана традиционална ловачка забава у Рудом

Надалеко позната, традиционална ловачка забава у Рудом коју организују ловци ловачког удружења “Варда” и ове године је била више него посјећана. Тражила се карта више не само од стране ловаца, већ и од грађана Рудог и околине.

Пригодан музички програм, богата томбола и услуга новоотвореног хотела били су препорука за добро дружење и провод. Свечана сала примила је око 240 руђанских ловаца њихових љепших половина и колега из других удружења.

Потпуно нов и савремено конципиран пословни хотел COMSAR РУДО, налази се у самом центру града. Хотелска понуда смјештаја састоји се од 26 савремено опремљених соба и 3 апартмана. Удобне и модерно дизајниране, стандардне једнокреветне или двокреветне собе са француским лежајем,  опремљене тако да задовоље потребе и највећих свјетских путника. Ресторан хотела COMSAR РУДО, капацитета до 150 особа, нуди својим гостима велики избор пажљиво одабраних специјалитета домаће и интернационалне кухиње, са незаобилазном богатом и квалитетном винском картом и картом пића. Модеран и савремено опремљен Wellness хотела COMSAR РУДО интимног је карактера, а његова понуда подстиче идеју о животу у складу са природом и темељи се на природним материјалима. COMSAR РУДО идеално је мјесто за организацију семинара, радионица, пословних састанака, коктел – забава и осталих свечаности које захтјевају висок стандард.

Уз све наведено, Рудо и његова околина пружају незеборавне доживљаје за љубитеље природе, планинарства, ловства, риболова и других облика активности у природи.

Из Ловачког удружења “Варда” најављују низ активности на промоцији ловног туризма у ближој будућности, а све у циљу прије свега заштите природних богатстава и унапређења ловства.

Be the first to comment

Leave a Reply