Утврђени термини полагања ловачких испита по регијама

Ловачки савез Републике Српске обавјештава чланице и кандидате који су испунили услове за полагање ловчког испита према важећим прописима, да су утврђени термини полагања ловачких испита по регијама како слиједи:

  • Регија Бања Лука – ловачки испит ће се одржати у недјељу 23. јуна 2024. године у Бањој Луци, у просторијама Шумарског факултета у Бањој Луци, са почетком у 10:00 часова. Теоријска предавања ће се одржати дан раније, односно у суботу 22. јуна 2024. године, на истом мјесту, са почетком у 10:00 часова
  • Сарајевско-романијска регија – ловачки испит ће се одржати у суботу 29. јуна 2024. године у Источној Илиџи, у просторијама Скупштине општине, са почетком у 10:00 часова. О термину теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • Семберско-мајевичка регија – ловачки испит ће се одржати у суботу 6. јула 2024. године у Бијељини. О мјесту и времену одржавања испита и теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • Добојско-модричка регија – ловачки испит ће се одржати у недјељу 7. јула 2024. године у Дервенти. О мјесту и времену одржавања испита и теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • Регија Стара Херцеговина – ловачки испит ће се одржати у суботу 13. јула 2024. године у Фочи. О мјесту и времену одржавања испита и теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.

Be the first to comment

Leave a Reply