Старом руководству Ловачког удружења „Семберија“ из Бијељине једногласно указано повјерење

БИЈЕЉИНА – Ловачко удружење „Семберија# из Бијељине у суботу 21. априла одржало је најприје редовну извјештајну, а затим и изборну скупштину.
Предсједник скупштине Чедомир Стојановић је у уводном обраћању навео да је лично задовољан са радом ловачког удружења.
„Сви сте свједоци да се у нашим ловачким секцијама ради и гради, а ловиште нам је пуно дивљачи“.

Извјештаји свих скупштинских тијела и комисија као и финансијски извјештај су једногласно усвојени као и извјештај надзорног одбора.

Василије Савић предсједник управног одбора ЛУ „Семберија“ је истакао да је у предходном периоду доста грађено и инвестирано и у ловачким секцијама и у кругу фазанерије.

Похвалио је генералну реконструкцију Старе лугарнице – ловачке куће која се налази у кругу фазанерије као и обнову и надоградњу објеката у самој фазанерији.
Истакао је да у ловачком удружењу владају добрир међуљудски односи, те да ловци стално раде и граде: „у ловиште са сопствене фазанерије сваке године се унесе преко 5000 фазана и ловачко удружење редовно измирује све своје обавезе према ловачком савезу, ресорном министарству и добављачима и да послује позитивно“.

Изборна скупштина

Што се тиче изборне скупштине она је одржана одмах послије редовне, а њој су предходили избори у свих 17 ловачких секција.

У пар ловачких секлција дошло је до малих измјена у руковођењу а све са циљем ефикаснјег рада.

Након разријешења приступило се избору.

Предсједник скупштине је поново Чедомир Стојановић а Подпредсједник Иван Стевић.
Предсједник управног одбора је поново Василије Савић.
Чланови управног одбора су Василије Савић, Војислав Гавриловић, Никола Лакић, Видосав Радовановић, Предраг Перковић, Јово Симић, Перо Божић, Драган Николић, Радомир Благојевић, Миодраг Живановић, Здравко Стевановић, Драган Савић, Раде Ивић, Миладин Андрић, Драган Марковић, Слађан Барбулић и Перица З.Марковић.
Предсједник надзорног одбора је поново Драгиша Живановић а чланови су Перо Спасојевић и Бирчаковић Димитрије .



Be the first to comment

Leave a Reply