Утврђени термини полагања ловачких испита

Ловачки савез Републике Српске обавјештава чланице да су утврђени термини полагања редовних ловачких испита за ловце приправнике који су испунили услове за полагање испита према важећим прописима, а према сљедећем распореду:

  • РЕГИЈА БАЊА ЛУКА – Ловачки испит ће се одржати у недјељу 3. јула 2022. године у Бања Луци, на Шумарском факултету, са почетком у 10 часова. Обавезна теоријска передавања ће се одржати дан раније, у суботу 2. јула 2022. године, такође на Шумарском факултету у Бањој Луци, са почетком у 10 часова.
  • ДОБОЈСКО-МОДРИЧКА РЕГИЈА – Ловачки испит ће се одржати 2. јула 2022. године у Теслићу, са почетком у 10 часова. О мјесту одржавања испита и термину одржавања обавезних теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • РЕГИЈА СТАРА ХЕРЦЕГОВИНА – Ловачки испит ће се одржати 17. јула 2022. године у Рудом, са почетком у 10 часова. О мјесту одржавања испита и термину одржавања обавезних теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.



  • САНСКО-УНСКА РЕГИЈА – Ловачки испит ће се одржати 10. јула 2022. године у Козарској Дубици, у просторијама Основне школе „Вук Стефановић Караџић”, са почетком у 10 часова. О мјесту и термину одржавања обавезних теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • РЕГИЈА БИРАЧ – Ловачки испит ће се одржати 10. јула 2022. године у Зворнику, у просторијама Основне школе „Свети Сава”, са почетком у 10 часова. О мјесту и термину одржавања обавезних теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.
  • МРКОЊИЋКА РЕГИЈА – Ловачки испит ће се одржати 23. јула 2022. године. О мјесту и термину одржавања испита и обавезних теоријских предавања, кандидати ће бити накнадно обавијештени.

Ловачки савез Републике Српске

Be the first to comment

Leave a Reply