Више од 1000 учесника на “Вучијим данима на Озрену 2023”

ДОБОЈ – У организацији Ловачког удружења „Фазан” Добој, у суботу 4.марта 2023. године успјешно је одржана 22. Ловно-туристичка манифестација “Вучији дани на Озрену 2023”, на којој се окупило више од 1000 ловаца и љубитеља природе из свих крајева Републике Српске и Федерације БиХ, али и земаља из окружења.

У првом дијелу манифестације, за све учеснике је организован традиционални лов на вука, док је у другом дијелу организовано дружење уз богату трпезу, пиће, музику и томболу.

Својим присуством манифестацију су увеличали министар пољопривреде шумарства и водопривреде у Влади Републике Српске, Саво Минић, Градоначелник Града Добоја, Борис Јеринић, као и други бројни гости из друштвено политичког живота Града Добоја и Републике Српске.

У свом обраћању, Саво Минић, који је уједно и предсједник Ловачког савеза Републике Српске, истакао је задовољство успјешном организациојом манифестације, те је истакао значај ловног туризма у развоју свеукупне туристичке понуде Републике Српске.

Најавио да ће Влада Републике Српске и даље подржавати развој сектора ловства у Српској.


Задовољство великим одзивом учесника, као и доброј дисциплини током лова, није крио ни Ведран Божичковић, Предсједник Ловачког удружења “Фазан” Добој, који се и свом обраћању захвалио свим присутним гостима на доласку.

И ову ловно-туристичку манифестацију подржао је Ловачки савез Републике Српске, затим Град Добој, те Туристичка организација Града Добоја.

За све учеснике је организована богата томбола са полуаутоматском пушком као првом наградом.

Иако је одстрел вука изостао, ловци нису крили задовољство одличном организацијом манифестације, те је дружење свих присутних трајало до касних вечерњих часова.

Be the first to comment

Leave a Reply