Одржана изборна Скупштина ЛУ „Вучјак” Брод

Протеклог викенда у Брду је одржана иборна Спкупштина Ловачког удружења „Вучјак“ Брод.

На скупштини је било предложено 12 тачака дневног реда. Једна од најзначајнијих тачака била је избор предсједника Управног одбора удружења на коју је поново изабран досадашњи предсједник Марко Видић.

Нови предсједник скупштине је Ане Михајлон, а замјеници Зоран Видић и Трифун Трифковић.



Именовано је и шест комисија које су до сад радиле и помагале да рад удружења буде успјешнији. Именована је и комисија за додјелу захвалница, признања и одликовања.

Скупштини је присуствовао и начелник општине Брод Зоран Видић.

Након спроведених избора присутним делегатима обратио се стари нови предсједник Управног одбора Марко Видић који је поздравио  присутне и захвалио се на указаном повјерењу.

Видић наводи у свом излагању да ће као и до сад увјек заједно са члановима Управног одбора доносити Одлуке у корист ловачког удружења.

По завршетку изборне Скупштине удружење је по пријашњој пракси припремило заједнички ручак за делегате и све почасне ловце, јер о тим ловцима у удружењу “Вучјак” се води посебна брига, ипак су то људи који су вијек провели у лову и удружењу. Тако да је било позвано 131 почасни заслужани ловаца на заједничко дружење којии су се  заједно дружили у пријатној атмосфери.

Be the first to comment

Leave a Reply