ЛУ „Јелен“ Козарска Дубица организовао Први куп пријатељства FOTO

КОЗАРСКА ДУБИЦА –  У организацији Ловачког удружења „Јелен“ Козарска Дубица, секција Кнежица, 8. јуна 2024. године на новоизграђеном стрелишту у Стриговима успјешно је одржано такмичење у гађању летећих мета, под називом Први куп пријатељства. У току цјелодневног такмичења, своје стрељачке вјештине пред више од 200 посјетилаца показало је чак 89 стријелаца из свих крајева Републике Српске и Федерације БиХ, али и из Србије и Хрватске што засигурно ову спортску манифестацију сврстава у ред највећих. 

Након маратонског такмичења у екипној конкуренцији, на крају дана издвојили су се најбољи, и то:

  1. мјесто- ЛСУ Сокол, Гушће, Хрватска 
  2. Мјесто- ЛУ Црњелово, Бијељина 
  3. Мјесто – ЛУ Вучијак, Брод

У појединачној конкуренцији побједници овог међународног такмичења су:

  1. Мјесто – Слађан Милошевић, Бијељина 
  2. Мјесто – Младен Милошевић, Бијељина 
  3. Мјесто – Ведран Матић, Хрватска 

Учесници манифестације нису крили задовољство одличном организацијом, условима стрелишта и спроведеним мјерама безбједности, те су свој долазак најавили и сљедеће године.

У церемонијалним дијелу манифестације, побједницима су уручене награде, док је за све учеснике након такмичарског дијела организовано дружење уз ручак, музику у богату томболу, на којој је прва награда била ловачка пушка, поклон од продавнице „Армс системи“ из Бања Луке.

На крају дана, организатори су се захвалили свим учесницима на одличној дисциплини и постигнутим резултатима, те најавили Други куп пријатељства за наредну годину.

Be the first to comment

Leave a Reply