Ловачка забава у Рудом: Традиција се наставља

РУДО – Угоститељски салон “Аковац” у Рудом и Ловачко удружење “Варда” из Рудог организовали су традиционалну ловачку забаву. Као и увијек тражила се карта више.

Предсједник Удружења Срђан Миковић у поздравном говору осврнуо се на реализоване циљеве удружења. Такође, пожелио је угодан боравак свима, а посебно гостима из Прибоја, Ужица, Вишеграда, Чајетине и Фоче.

 Након што је уручио захвалнице појединцима, фирмама и организацијама које су помогле рад удружења и организацију забаве, ријеч је дао начелнику општине Рудо Драгољубу Богдановићу.  Богдановић је истакао значај ловаца у друштву и најавио подршку свим активностима удружења и у будућности.

Богата томбола употпунила је вече. Уз многобројне вриједне награде које су чекале ловце и њихове госте, сви су са нестрпљењем чекали извлачење оне главне. А то је била ловачка пушка, а срећне руке био је ловац из Рудог Раденко Туба.

Локални бенд “Шта ја знам” био је задужен за лијепу атмосферу.

Руђански ловци већ планирају сљедеће активности, прије свега на очувању и заштити дивљачи, односно у првом реду контроли пријеко неопходног мира у ловишту

 

Be the first to comment

Leave a Reply