ЛУ „Мраковица Приједор” – Успјешно одржана ловно-туристичка манифестација

У Трнопољу, у општини Приједор, 26. фебруара 2023. године успјешно је одржана прва ловно-туристичка манфестација, коју је организовало Ловачко удружење „Мраковица” Приједор.

Упркос јако лошим временим условима, праћених јаким снијежним падавинама, на манифестацији се окупило више од 250 учесника, који су у јутарњем дијелу учествовали у традиционалном лову на предаторе.

У другом дијелу, за све учеснике је организовано дружење у Друштвеном дому у Трнопољу, гдје су ловци, али и други гости уживали уз богату трпезу, забавни програм и томболу.


Иако је у ловном дијелу манифестације, због лоших временских услова одстријељена само једна лисица, учесници нису крили задовољство одличном организацијом, истичући у први план активности домаћина на обезбјеђењу високих мјера безбједности за све учеснике.

Младен Унијат, предсједник Ловачког удружења „Мраковица” Приједор, захвалио се свим учесницима на одличном одзиву, те је истакао значај ове манифестације за развој ловног туризма приједорског подручја, нагласивши да ће и наредних година наставити са организацијом исте.

Be the first to comment

Leave a Reply