Одржана редовна сједница ЛУ „Змијање“ Бањалука: Усвојени сви извјештаји органа Удружења

БАЊАLУКА – Ловачко удружење „Змијање „Бања Лука у недјељу 21. маја 2023. године одржало je редовну годишњу Скупштину на којој су разматрани и усвојени сви извјештаји о раду органа Удружења за претходну годину као и финасисјки извјештај, те су разматрани и усвојени финасијски план и Закључци за 2023/2024 годину, чиме су и формално стечени услови за почетак извршења ловних активности у ловишту. Тако је донесена одлука да лов срндаћа започне 3. јуна, те лов дивље свиње првог викенда у октобру мјесецу. Дата је и пуна подршка изнесеним плановима и активностима на узгоју, заштити и коришћењу дивљачи, те и уређењу ловишта.

Делегати су поздравили и одлуку Ловачког савеза Републике Српске којом су кроз склапање полисе осигурања са „Дунав осигурањем“, од 1. јануара 2023. године удружења у Републици Спрској заштићена од финасијских губитака усљед саобраћаних незгода са дивљачи.

У завршном дијелу Скупштине, највриједнији ловци су награђени захвалницама и дипломама, те је донесена једногласна одлука да се Миловану Штрпцу, дугогодишњем предсједнику ЛУ „Змијање“ Бања Лука уручи повеља заслужног члана, те Владимиру Цветковићу из Ниша, повеља почасног члана Удружења.

 

Be the first to comment

Leave a Reply