Svečano druženje udruženja „Vranjača“ Gacko

U restoranu hotela „Milica“ u Gacku, u prisustvu velikog broja lovaca i gostiju iz susjednih opština i gradova, u petak 09. marta, održana je svečana večera u organizaciji udruženja lovaca i ribolovaca „Vranjača“ Gacko.

Uz obećanje da će ovakva druženja prerasti u tradiciju, na samom početku večeri svim gostima dobrodošlicu je poželio predsjednik udruženja, Saša Glušac.

Veče je proteklo uz muziku i tombolu, gdje je domaćin pripremio oko 50 vrijednih nagrada. Sa nestrpljenjem su se iščekivale i dvije glavne nagrade, a srećne brojeve za lovački karabin i lovačku pušku imali su članovi „Vranjače“, Čedo Vuković i Neđo Janjić.

Pričale su i se lovačke priče i dogodovštine, a tročlani žiri je za najuspješnijeg ocijenio Ratka Vujovića iz lovačkog udruženja „Srndać“ iz Nevesinja.

Pored članova „Vranjače“, večeri su prisustvovali predsjednik SO Gacko Jovan Kovačević, sveštenik Velimir Kovač, predstavnici prijateljskih udruženja, privrednog života opštine, kao i onih koji su pomogli u realizaciji druženja.

www.gacko-rs.info

   

Be the first to comment

Leave a Reply