Сједница Савјета Сарајевско-романијске регије: Пуна подршака Савезу на челу са Савом Минићем

Скупштина општине Источна Илиџа и Ловачко удружење Игман угостили су представнике седам ловачких удружења Сарајевско-романијске регије. Предсједници удружења разматрали су материјале који ће се наћи на следећој сједници Скупштине Ловачког савеза Републике Српске.

Након усвајања дневног реда и записника са претходно одржане сједнице, предсједници удружења највише су дискутовали о материјалима везаним за предстојећу Скупштину Савеза. На крају, једногласно је закључено да се пружи недвосмислена подршка раду ЛСРС на челу са предсједником Савом Минићем. Разлог за то су прије свега остварени резултати и изузетно добра сарадња на релацији удружења – ЛСРС – ресорно Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске. Оцјењено је да је за овај успјех најзаслужнији управо предсједник Саво Минић.

Договорено је да ставове Савјета Сарајевско-романијске регије на предстојећој сједници Савеза изнесе Предраг Ковач. Важно је споменути да су представници свих удружења Регије веома захвални ресорном Министарству које је уложило значајна средства у ловишта Републике Српске у протеклој години.

У наставку сједнице било је ријечи о раду представника регије у органима Савеза. Оцјењено је да је њихов рад изузетно добар и да је од велике користи како Савезу, тако и Регији. Такође, размотрене су активности у удружењима и размјењена искуства из праксе.

Сарајевско-романијска регија постиже изузетне резултате у свом раду, а залагање удружења и чланова ове регије може служити за примјер осталим.

Be the first to comment

Leave a Reply