Утврђени термини полагања ловачких испита

Ловачки савез Републике Српске обавјештава кориснике ловишта и ловце приправнике да су утврђени термини полагања ловачких испита за кандидате који су испунили услове прописане важећим законским прописима, а према сљедећим распореду:

– Регија Бања Лука – ловачки испит ће се одржати у суботу 30. децембра у Челинцу, у Основној школи Милош Дујић, са почетком у 10:00 часова. Обавезна теоријска предавања ће се одржати дан раније, односно у петак 29. децембра у Челинцу у Основној школи Милош Дујић, са почетком у 15:00 часова.

– Семберско-мајевичка регија – ловачки испит ће се одржати у петак 29. децембра, у Бијељини у свадбеном салону Гранд, са почетком у 10:00 часова. Теоријска предавања ће се одржати дан раније, односно у четвртак 28. децембра, на истом мјесту, са почетком у 10:00 часова.

– Добојско модричка регија – ловачки испит ће се одржати у петак 29 децембра, у Дервенти, у просторијама Основне школе „Никола Тесла“ са почетком у 10 часова. Теоријска предавања ће се одржати дан раније, односно у четвртак 28. децембра, на истом мјесту, са почетком у 17:00 часова.

Be the first to comment

Leave a Reply